Lystfiskeri & muligheder

Lystfiskeri og muligheder på Bornholm
Lystfisker ved Snogebæk

Lystfiskeri på Bornholm er alsidigt og i langt de fleste tilfælde, enormt givende. Flere gode fiskepladser ligger nær vores butik. Flere fiskearter kan fanges, både i det brakkede vand, som omgiver Bornholm, og i ferskvandsøerne rundt om i området nær Nexø.

Nexø Havn
I Nexø havn kan man fange aborre, ål, havørred, skalle og skrubbe. Brakvandet rundt om øen og inde i havnene på Bornholm betyder, når det kommer til fiskearter, at diversiteten er bred. Det er heller ikke umuligt at “løbe ind i” en gedde i havnen.

Kystfiskeri efter havørreder
Flere gode kystpladser til fangst af bl.a. havørred, er at finde indenfor 5- 10 minutters kørsel fra butikken. Snogebæk, Balka, Skansen, Svenskerhavnen og Årsdale, er bare nogle af de muligheder området har at byde på.

Se også en video fra Snogebæk, kun 3 minutters kørsel fra butikken her: Snogebæk…

Kom ind i butikken og få gode råd til hvilke pladser der fisker bedst, hvornår og hvad med.

Stenbrudssøen – put and take
Vi sælger fiskekort til denne spændende og artsrige put and take sø. Læs mere om søen: Klik her…

Kom ind i butikken og se vores udvalg af fiskegrej, til fiskeriet i denne put and take-sø.

Ferskesø i Nexø
Denne lille sø ligger 2 minutters kørsel fra butikken. Gedder, suder, ål, skaller aborrer og havørreder kan fanges deri. Læs mere om hvordan man fanger fiskene i søen her: Ferskesø

Trolling
Vi har mange års erfaring med trolling-fiskeri omkring Bornholm. Kig ind i butikken, hvor vi har et bredt udvalg af trolling-grej og udstyr – og få en snak om fiskeriet og mulighederne.

Uanset om man er til lystfiskeri eller sportsfiskeri og uanset om man ser en forskel eller ej, i de 2 fiske-udtryk, så er der spændende udfordringer og oplevelser i vente her på “Solskinsøen”.

Vi glæder os til at se dig.

Check Point Marine